Majkrosoft pokrenuo "Poslovni portal Srbije"

Bez autora
Oct 26 2010

Kompanija "Majkrosoft Srbija" saopštila je danas da je pokrenula "Poslovni portal Srbije", kao odgovor na brojne zahteve klijenata i partnera za centralizovanim mestom gde će biti predstavljena rešenja za različite poslovne probleme.Korišćenje portala je besplatno, a njegov cilj je uspostavljanje veze između krajnjih korisnika i kompanija koje svoja rešenja kreiraju koristeći Majkrosoft tehnologije i platforme. Kompanije i firme iz različitih delatnosti su predstavile na ovom portalu svoja poslovna rešenja, zasnovana na Majkrosoft tehnologijama, kao i pogodnosti koje im je uvođenje ovih tehnologija donelo.

Majkrosoft pokrenuo "Poslovni portal Srbije"Kompanija "Majkrosoft Srbija" saopštila je danas da je pokrenula "Poslovni portal Srbije", kao odgovor na brojne zahteve klijenata i partnera za centralizovanim mestom gde će biti predstavljena rešenja za različite poslovne probleme.

Korišćenje portala je besplatno, a njegov cilj je uspostavljanje veze između krajnjih korisnika i kompanija koje svoja rešenja kreiraju koristeći Majkrosoft tehnologije i platforme.

Kompanije i firme iz različitih delatnosti su predstavile na ovom portalu svoja poslovna rešenja, zasnovana na Majkrosoft tehnologijama, kao i pogodnosti koje im je uvođenje ovih tehnologija donelo.

Neka preduzeća su, kako je navedeno, smanjila troškove i povećala produktivnost, neka poboljšala brzinu i efikasnost rada svojih zaposlenih, a zajednički rezultat svih je veće zadovoljstvo kupaca i partnera.

"Poslovni portal Srbije" namenjen je firmama koje nemaju mogućnosti za velike investicije, a uvidom u poslovna rešenja koja se nalaze na portalu i koja su pojedine firme već primenile, kompanije mogu uštedeti i vreme i novac koji su potrebni za planiranje daljeg poslovanja, istaknuto je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik